Ballonnenbogen

Heb jij iets te vieren? Dan trekt een ballonnenboog voor de deur altijd aandacht. Eigenlijk is de ballonnenboog geschikt voor bijna iedere gelegenheid.

Wij hanteren 2 ‘standaard’ maten waaruit je kan kiezen. Wij bieden een ballonnenboog in de enkele deurbreedte en de dubbele deurbreedte.

Een enkele deurbreedte past perfect bij de voordeur van je woning, maar wanneer je liever de ballonnenboog bij een oprit of entree met openslaande deuren of garagedeuren plaatst is een dubbele deurbreedte te adviseren.

Naast de standaard maten voor de ballonnenboog leveren wij diverse extra opties zoals de aanpassing in hoogte, de breedte en het patroon van de ballonnenboog.

Wij leveren graag maatwerk en zorgen dat de ballonnenboog geheel naar jouw wens wordt gemaakt.

Hoe je een ballonnenboog samenstelt? Ten eerste de kleur; minimaal 1 en maximaal 4 kleuren van onze kleurkaart. Meer dan 4 kleuren is mogelijk tegen meerprijs. Vervolgens het patroon; voorbeelden zijn gedraaid, gestapeld, zigzag of organic. Tenslotte bepaal je de breedte; een enkele-, dubbele- of een deurbreedte geheel naar eigen inzicht.

Stuur ons jouw wensen via het contactformulier of via de email en wij sturen jou een aanbieding van de door jouw gewenste ballonnenboog.