Over ons

Janneke Jansen-Spoelstra

Mijn naam is Janneke Jansen-Spoelstra en ik ben de eigenaar van PartyEnVerhuur.nl. Getrouwd, trotse moeder van een dochter en woonachtig in Dalfsen.

Waar ik voor sta? Het is voor mij belangrijk om ieder feest, evenement of misschien wel condoleance zo te verzorgen dat je met een tevreden gevoel terug kijkt op een mooie en bijzondere dag.

Hoe is PartyEnVerhuur ontstaan?

Het is 2014, mijn ouders runnen al een aantal jaren het bedrijf Stef-Verhuur.nl; een feestwinkel in Enschede. Regelmatig werkte ik naast mijn vaste baan in de weekenden en avonden bij hen in de feestwinkel ter ondersteuning. Creatief en ondernemend bezig zijn, daar wordt ik blij van.

Halverwege 2014 ben ik vanuit Enschede verhuist naar Dalfsen om bij mijn partner te gaan wonen. Door de afstand Enschede-Dalfsen werd het werken in de winkel van mijn ouders geleidelijk aan minder.

Ondernemend als ik ben richt ik eind 2014 mijn eigen bedrijf PartyEnVerhuur.nl op in Dalfsen en schrijf ik mij begin 2015 in bij de KVK. Gezien de populariteit van en de vraag naar ballondecoraties heb ik mij daarom hierin gespecialiseerd. Dat begon met een ballonnenboog en een ballonnenzuil. Maar inmiddels is PartyEnVerhuur veel meer dan dat.

Welke diensten levert PartyEnVerhuur?

Onze corebusiness is ballondecoraties. Wij leveren deze diensten vanuit onze thuislocatie in Dalfsen en beschikken over een (werk)kantoor aan huis om de decoraties voor jouw feest of evenement onder het genot van een kopje koffie tot in detail door te kunnen spreken.

Deze website geeft jou een indruk van de mogelijkheden die PartyEnVerhuur kan bieden. Huwelijk, geboorte, verjaardag, pensioen, bedrijfsopening, feestdagen voor elke gelegenheid kunnen wij je voorzien van ballondecoraties.
Ook voor andere ideeën of wensen, gaan we graag met je in gesprek. Geen uitdaging is ons te groot. Wij leveren maatwerk en maken onze ballondecoraties geheel volgens jouw wensen. Wij denken hierin graag met je mee.

Naast de ballondecoraties hebben wij ook een aantal verhuur-artikelen zoals geboorteborden, rode lopers en opblaasobjecten. De opblaasobjecten kunnen wij leveren door onze samenwerking met Stef-Verhuur in Enschede.

Neem bij vragen of voor een offerte op maat contact met ons op via het contactformulier, email of
telefonisch.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking.

Feestelijke groet, Janneke