Geboorte / Gender reveal / Zwanger

Waar kan ik jou mee helpen? 

Ben je zwanger en wil je dit op een leuke manier bekend maken? Wij maken diverse ballondecoraties die hiervoor geschikt zijn. Maar ook als je het geslacht wilt vertellen door middel van een gender reveal kunnen we je helpen. Wat dacht je van het prikken van een grote ballon waar vervolgens confetti of ballonnen in gewenste kleur inzitten?

Organiseer je een babyshower voor de mom to be dan is het altijd leuk om de ruimte te versieren met feestartikelen en ballondecoraties.

Is de baby inmiddels geboren? Dan kun je als vrienden / familie of buren ervoor zorgen dat de tuin mooi versiert is met een geboortebord en diverse feestartikelen zoals vlaggenlijnen, ballonnen en linten.

En ga je vervolgens op kraamvisite, dan wil je niet met lege handen komen. Wij maken o.a. ballondecoraties in de vorm van een speen, drinkfles of een schattige beer. Leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen. De decoratie kan binnen enkele weken blijven staan. 

Op deze pagina vindt je diverse voorbeelden. Voorbeelden van dergelijke ballondecoraties zijn een ballonnenzuil, ballonnenboog, ballonnen speen, een ballonnen drinkfles. Heb je specifieke wensen of andere ideeën, wij gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Wij verhuren ook geboorteborden, kijk voor de mogelijkheden ook onder het kopje verhuur op deze website.